Informatie voor de beginnende & professionele fotograaf!

Het vinden van een galerij

Dus u heeft de keuze gemaakt om professioneel de fotografie in te gaan, en wat nu? Het is een zeer competitieve branche, waar vaak relatief weinig begrip voor is. Dat het moeilijk kan zijn om een prachtige, kloppende foto te maken dat zal iedereen beamen, maar het prijskaartje wat hier aan vast zit, is voor veel mensen minder goed te begrijpen. Een gemiddelde klant ziet een mooie foto in een lijstje, rekent dit uit en komt uit op maximaal 30 euro, uiteraard wilt u er meer voor, aangezien het hard werken was om tot die foto te komen.

Het is daarom belangrijk dat u de klant kan adviseren, maar dat de galerij dat ook kan. Begin lokaal en probeer via contacten uit te breiden naar grotere galerijen, waarvan u de zekerheid heeft dat ze verstand van de zaak hebben. Denk hierna uw ideale opzet uit, vergeet hier niet passende lijstjes bij de foto’s, dit is een vaak gemaakte fout. De lijst is namelijk de helft van de foto.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>