Informatie voor de beginnende & professionele fotograaf!

Over Fotoclub Lunetten

De camera is een van de meest gewone gebruiksvoorwerpen geworden van deze tijd. Met het kleinste gemak nemen we foto’s van mooie gebeurtenissen in ons leven die we graag altijd als herinneringen over willen houden. Terwijl dit vroeger een luxeartikel was heeft tegenwoordig iedereen een camera met minimaal 4 megapixel op zijn mobiele telefoon, waarmee prachtige, heldere foto’s en filmpjes mee gemaakt kunnen worden.

Maar naast de simpelere camera’s die ingebouwd zitten op uw mobiel blijft de fotografie een ware kunst, waar veel tijd en moeite in gaat zitten om de perfecte foto’s te maken. Daarom zullen wij van Fotoclub Lunetten u helpen om verder bedreven te worden in deze kunst. Op onze website zult u informatie vinden voor de beginnende fotograaf, maar ook voor de professionelen onder ons. Hier zullen alle onderdelen van een camera uitvoerig worden besproken en bovendien kunt u hier veel tips lezen voor de beginnende fotografen onder ons.

Er zal een stukje worden besproken over de geschiedenis van de fotografie, maar ook de nieuwste ontwikkelingen worden uitvoerig besproken, aangezien fotografie een kunst is die zich jaarlijks nog blijft ontwikkelen. Blijft u daarom regelmatig terugkomen bij onze website zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws in de wereld van de fotografie.

Mocht u vragen hebben of eventuele opmerkingen dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.