Informatie voor de beginnende & professionele fotograaf!

Verjaardag vergeten? Laat een fotoposter afdrukken!

Het overkomt iedereen wel eens, zo druk met andere dingen dat het kopen van een cadeautje voor een verjaardag er helemaal bij in schiet. Gelukkig hoeft u als fotograaf dan niet in zak en as te zitten. De jarige heeft vast geliefde plekjes in de omgeving, speciale interesses voor bijvoorbeeld voorwerpen in huis of een bijzondere liefde voor mens, dier of natuur. Daar kunt u prima gebruik van maken. Neem een prachtige foto van datgene wat de ander echt aanspreekt. Creëer een uniek beeld dat goed past in woonkamer, slaapkamer of gang. Maak een foto waardoor de jarige deze verjaardag niet zomaar zal vergeten.

Zodra u dat gedaan heeft, kunt u deze bijzondere foto laten afdrukken op posterformaat. Bij drukkerij Drukhetnu.nl geldt dat als u vandaag nog bestelt, u de fotoposter morgen in huis heeft. Zo staat u dus niet met lege handen op de verjaardag, en dat is vast een prettig idee. Misschien trekt u wel de meeste bekijks met uw eigen gemaakte foto en kan iedereen meteen uw kwaliteiten als fotograaf zien. Vergeet bij het maken van de foto niet de functie van de steen te gebruiken voor een nog mooier effect.

kostenloseproben.de_579-1293

Mozaïekposter

Wilt u echt met een origineel cadeau aankomen? Kijk dan eens naar deze creatieve manier van posters maken. Een mozaïek foto maken gaat als volgt te werk:

  1. mozaiekposterAls eerste gaat u op zoek naar een grote foto die uiteindelijk te herkennen zal zijn in de mozaïek.
  2. Vervolgens selecteert u verschillende foto’s die in de mozaïek verwerkt zullen worden. Het slimst is om een aantal foto’s te kiezen die verschillen in kleur.
  3. Vervolgens kunt u door middel van speciale software een foto opbouwen uit allemaal verschillende kleine foto’s.

Meer fotoproducten

Naast posters biedt de drukkerij ook de mogelijkheid om foto’s op canvas, aluminium of stretchframe te drukken. Ook dan creëert u een tastbare herinnering aan het onderwerp dat op uw foto staat. Dat is niet alleen mooi als verjaardagscadeau, maar ook bij huwelijken en andere feestelijke momenten.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>